Tandem Milieu- en natuurverenigingen voor duurzaam lokaal milieubeleid foto

Dialoog

logo DialoogDialoog vzw wil in Vlaanderen een zichtbare impuls geven aan duurzaam en energiezuinig bouwen en wonen. Vertrekkend vanuit de thema's water-energie-bouwen worden vormingsprogramma's en advies aangeboden, zowel in de breedte als in de diepte: van laagdrempelige infosessies (verbouwing zolder & aanbouw, REG, RWG,…) tot het BouwTeam-programma voor particulieren, architecten, ambtenaren en leerkrachten bouw.

Dialoog is een onafhankelijk kenniscentrum op vlak van duurzaam bouwen en wonen en baseert zich op de huidige best beschikbare wetenschappelijke informatie. De kwaliteit van onze visie en producten wordt continu getoetst aan een inhoudelijke Stuurgroep van externe deskundigen. We vertrekken vanuit het standpunt van de consument/bouwer en bieden deze een onafhankelijk interpretatiekader voor het vertalen van het aanbod van visies en producten naar persoonlijke keuzes.

De BouwTeam-cursus (met alles over isolatie, koudebruggen, aangepaste ventilatie, optimale verwarming, efficiënt warm water, optie zonne-energie, waterbesparing en duurzame materiaalkeuze) werd reeds 150 keer met succes ingericht en is de basis van onze ervaringskennis.

Bekijk het aanbod van Dialoog rond duurzaam lokaal milieubeleid.  

        Dialoog vzw
        Remylaan 13 – 3018 Wijgmaal
        Tel: 016 23 26 49
        E-mail: info@dialoog.be
        Website:www.dialoog.be


terug naar boven

Hoe scoort je gemeente ?

Publicaties

De tandemkoffer

De beste modellen en hulpmiddelen van de Tandempartners hebben we netjes verzameld in onze Tandemkoffer.