Tandem Milieu- en natuurverenigingen voor duurzaam lokaal milieubeleid foto

Het sprekersaanbod van Tandem

De Tandempartners stellen hun know-how ter beschikking van lokale verenigingen, milieuraden,  gemeenten en steden. Ze doen dat onder andere aan de hand van infosessies en workshps. Indien je meer wil weten over hoe je jouw duurzaamheidsgehalte - en dat van je omgeving - kan opkrikken, bekijk dan even ons sprekersaanbod.

In het sprekersaanbod vind je het Tandemaanbod aan infosessies en workshops over onderwerpen zoals: kleinschalige waterzuivering, groendaken, ecologisch tuinieren, biologische voeding, bio-landbouw, energiebesparing, de energiemarkt, duurzaam watergebruik, bio-ecologisch (ver)bouwen en FSC,...  Telkens zijn de contactpersonen en informatie over inhoud, duur en (eventuele) kostprijs vermeld. Als je de kriebels voelt om zelf een informatieve avond te organiseren, aarzel dan niet om contact op te nemen. Zeker in combinatie met andere activiteiten levert dit leuke en leerrijke ervaringen!

Doorzoek het Tandemsprekersaanbod

 

Aanbod andere organisaties

Op www.verlicht.be vind je als volwassen consumenten en sociaal-culturele organisaties een volledig overzicht van alle cursussen, lezingen of workshops van heel wat organisaties die je helpen je ecologische voetafdruk te verlichten. 

Je kan er als organisatie ook je eigen aanbod bekend maken. Of wil je als lesgever jouw passie rond milieuverlicht verbruiken met anderen delen, dan vind je er alle mogelijkheden bij de verschillende organisaties.

 

 


terug naar boven

Hoe scoort je gemeente ?

Publicaties

De tandemkoffer

De beste modellen en hulpmiddelen van de Tandempartners hebben we netjes verzameld in onze Tandemkoffer.